https://www.high-endrolex.com/10 Завершився дводенний семінар з управління проектами та програмами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2010
ЛДУ БЖД

Завершився дводенний семінар з управління проектами та програмами

Завершився дводенний майстер-клас «Управління проектами та програмами як інноваційна платформа. Збагачення української практики японським досвідом», який провели президент Японської асоціації управління проектами, професор Хіроші Танака та президент Української асоціації управління проектами, професор Сергій Бушуєв. У роботі семінару взяли участь понад 50 представників науково-педагогічного персоналу університету, викладачі інших вузів Львова, представники громадських організацій, підприємств і бізнес-структур.
Під час проведення майстер-класу Х. Танака виклав основні положення стандарту, а С. Бушуєв пояснив найбільш складні моменти в методології, запропонував учасникам розділитися на чотири групи і взяти участь у діловій грі. Вони протягом декількох годин розробляли місію і структуру програми, оцінювали ризики, вирішували інші завдання. В кінці дня представники від кожної групи презентували свої програми. Слід відзначити, що теми програм були обрані актуальні: «Виведення будівельної галузі з кризи», «Підготовка інфраструктури Львова до Євро - 2012», «Програма розвитку інфраструктури аеропорту до Євро - 2012» тощо.
По завершенню майстер-класу науковці разом з ректором М. Козяром вручили всім учасникам спеціальні сертифікати.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10