https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася Міжвузівська наукова конференція | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2010
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася Міжвузівська наукова конференція

28 квітня в рамках Всесвітнього дня охорони праці у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася Міжвузівська наукова конференція курсантів та студентів « Проблеми та перспективи розвитку охорони праці в Україні».
З пленарними доповідями виступили начальник відділу охорони праці, використання трудових ресурсів та зайнятості населення Головного управління праці та соціального захисту ЛОДА Кравченко С. В., заступник начальника профілактики травматизму фонду соціального страхування Львівщини Білоус М. Г., головний державний інспектор з охорони праці у Львівській області Краєвська В. І., голова Львівської міської асоціації інвалідів Ільницький В. В. та к. ф. – м. н., доцент кафедри техногенної безпеки Національного університету «Львівська політехніка» Гончарук В. Є.
Доповіді були присвячені правовим аспектам охорони праці, а також проблемам охорони праці та шляхам їх вирішення у різних галузях промисловості.
Також у конференції приймали участь студенти та аспіранти НУ «Львівська політехніка», студенти Національного лісотехнічного університету України та Дрогобицького державного педагогічного університету.
Кращі доповіді учасників конференції були відзначені грамотами. Планується, що проведення такої конференції у нашому навчальному закладі стане традицією.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10