https://www.high-endrolex.com/10 Представниці НУЦЗУ стали учасницями тренінгу з питань особливостей комунікації з вразливими групами населення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2022
НУЦЗУ

Представниці НУЦЗУ стали учасницями тренінгу з питань особливостей комунікації з вразливими групами населення

Днями у режимі онлайн відбувся тренінг «Особливості комунікації з вразливими групами населення. Інклюзія» в межах проведення Всесвітньої акції «16 днів проти насильства». Учасниками тренінгу стали фахівці, відповідальні за впровадження гендерної політики закладів освіти та науково-дослідних установ, підприємств, установ та організацій ДСНС. Від Національного університету цивільного захисту України на заході були присутніми провідний фахівець відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю університету Вікторія Коленко та фахівчиня (з гендерної рівності) Софія Богомазова.
Тренінг відбувся за ініціативи сектору гендерної рівності апарату ДСНС України та журналістки сайту «НВ», членкині ГО «Жінки в медіа», медіа консультантки МБФ «Альянс громадського здоров’я» Олександри Горчинської. Під час тренінгу учасники заходу були обговорили питання щодо особливостей вразливих груп населення – хто входить до цієї категорії; інклюзія як підхід і як поняття; поширені стереотипи щодо вразливих груп населення; коректна лексика і термінологія щодо спілкування з людьми з інвалідністю.

 


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10