RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2022
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками науково-комунікативного заходу, присвяченому 300-річчю з дня народження Г. С. Сковороди

 

2 грудня 2022 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася 40-а Міжнародна краєзнавча конференція молодих учених з онлайн трансляцією «Краєзнавчі студії у вимірах сучасності, ретроспективі і перспективі», присвячена 300-річчю з дня народження Г. С. Сковороди (1722-1794). Міжнародна краєзнавча конференція молодих учених проводиться на історичному факультеті Харківського університету з 1983 року. Вона є найстарішим в Україні форумом, де молоді науковці мають можливість обговорити теоретичні та прикладні аспекти історичної регіоналістики та краєзнавства. Підтримуючи традицію наукової й академічної співпраці, представники Національного університету цивільного захисту України стали учасниками цього науково-комунікативного заходу.

Так, із доповіддю з теми «Науково-теоретичні та практичні підходи до визначення проблем розвитку туризму в сучасних умовах» виступили начальник наукового відділу навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України Аліна Помаза-Пономаренко та здобувачка 4-го курсу освітнього ступеня «бакалавр» Юлія Дольнікова. Наукова робота молодих дослідниць була визнана найкращою на секції «Теоретико-методологічні, історіографічні та джерелознавчі аспекти краєзнавчих студій».

Крім того, 30 листопада Помаза-Пономаренко Аліна разом зі здобувачами вищої освіти Дольніковою Юлією та Лядером Андрієм взяли онлайн участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Тренди розвитку менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування в умовах формування сучасної економіки та суспільства» (м. Київ).

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.