https://www.high-endrolex.com/10 Екстремальні психологи НУЦЗУ стали учасниками науково-практичної конференції, що відбулася у Києві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2022
НУЦЗУ

Екстремальні психологи НУЦЗУ стали учасниками науково-практичної конференції, що відбулася у Києві

01 грудня фахівці навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України взяли участь у науково-практичній конференції «Філософсько-соціологічні та психолого-педагогічні проблеми підготовки особистості до виконання завдань в особливих умовах», яка відбулася у режимі онлайн на базі Національного університету оборони України. Учасниками наукового форуму стали провідні психологи сектору безпеки і оброни України.
Вітали представників конференції начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України Владислав Клочков та директор Інституту психології ім. Г.С.Костюка Національної академії педагогічних наук України, дійсний член (академік) НАПНУ, доктор психологічних наук, професор Сергій Максименко та інші відомі науковці.
Із доповіддю «Основні психічні стани у населення великого міста, на околицях якого відбуваються воєнні дії (на прикладі м. Харків) виступив провідний науковий співробітник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології Віталій Христенко.
Фахівці обговорили питання щодо невідкладної психологічної допомоги у польових умовах, психологічні проблеми населення звільнених територій, організації заходів реінтеграції особового складу сектору безпеки і оборони України, які під час війни перебували в умовах примусової ізоляції та інші.



Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10