https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулися практичні заняття | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2022
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулися практичні заняття

25 та 29 листопада на базі Черкаського інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України науково-педагогічні працівники кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту спільно з представниками ГУ ДСНС України у Черкаській області провели практичні заняття. Учасниками занять з теми «Улаштування пожежної автодрабини. Підйом по автодрабині на висоту» стали здобувачі вищої освіти 2-го та 4-го курсів факультету цивільного захисту.
Під час заняття курсантам було доведено тактико-технічні характеристики спеціальне пожежне авто, продемонстровано роботу основних його вузлів, роз’яснено правила безпеки праці під час виконання оперативних завдань на висоті, а також відпрацьовано питання підйому по автодрабині на висоту. Представники гарнізону поділилися власним досвідом використання спецпожмашини під час гасіння пожеж та рятування людей.

 


Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10