RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2022
НУЦЗУ

В НУЦЗ України відбулася чергова онлайн-зустріч зі здобувачів вищої освіти соціально-психологічного факультету з питань забезпечення гендерної рівності

05 травня відбулася друга онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України з теми «Міжнародно-правове забезпечення гендерної рівності».
Софія Богомазова, фахівчиня (з гендерної рівності) університету, ознайомила учасниць цієї зустрічі з основними напрямками державної політики з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в нашій державі.
Разом зі здобувачами вищої освіти було проаналізовано основні положення Конституції та законів України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» та «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні».
На вебінарі були обговорені питання щодо законодавчого регулювання та міжнародних стандартів забезпечення гендерної рівності в країнах Європи, а також особливості реалізації гендерної політики в закладах освіти сектору безпеки і оборони України.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.