https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ опікуються безпекою школярів Сумщини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2013
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ опікуються безпекою школярів Сумщини

21-22 лютого науково-педагогічні працівники кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Національного університету цивільного захисту України провели заняття з безпеки життєдіяльності для учнів сумських шкіл. Заступник начальника кафедри полковник служби цивільного захисту Ігор Грицина та доцент кафедри підполковник служби цивільного захисту Володимир Тригуб нагадали дітям про основні правила безпечної поведінки на льоду, під час виникнення пожежі, попередили про небезпеку використання піротехнічних засобів. Також у рамках соціальної акції «Абітурієнт 2013» для учнів випускних класів Сумщини та працівників відділу роботи з особовим складом ДСНС України у Сумській області доведено інформаційний матеріал про Національний університет цивільного захисту України, роз’яснено умови вступу та навчання в навчальному закладі.
Найбільшу зацікавленість щодо вступу до університету, зазначив заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник служби цивільного захисту Ігор Грицина, виявили учні випускних класів Охтирських ЗОШ І-ІІІ ступенів №№ 1 та 2, Тростянецьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №№ 1 та 3, Сумського Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка, які задавали багато питань щодо правил прийому в університет, організації навчання та дозвілля в університеті, а також подальших перспектив служби у підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Учням демонструвався документальний фільм про життєдіяльність університету, а також наголошувалось про актуальність професії рятівника. Школярі та кадети отримали презентаційну продукцію про навчальний заклад.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Грицини
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10