https://www.high-endrolex.com/10 У лютому 2012/2013 навчального року в НУЦЗУ пройде I етап Всеукраїнської студентської олімпіади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.02.2013
НУЦЗУ

У лютому 2012/2013 навчального року в НУЦЗУ пройде I етап Всеукраїнської студентської олімпіади

У лютому поточного навчального року в Національному університеті цивільного захисту України пройде I етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2012/2013 навчального року. Підставою для проведення інтелектуальних перегонів є наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.01.2013 р. № 46 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 навчальному році". Головою організаційного комітету І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2012/2013 навчального року є перший проректор з навчальної та методичної роботи університету полковник служби цз Олег Назаров. Метою проведення заходу, зазначив заступник голови організаційного комітету - начальник навчально-методичного відділу НУЦЗУ полковник служби цз Андрій Морозов, є подальше підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання.
Члени організаційного комітету конкурсу до 1 березня визначать переможців I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в університеті та надішлють до відповідних базових вищих навчальних закладів анкети учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.
Олімпіади відбудуться з дисциплін: цивільний захист, інформатика, електротехніка, українська мова, англійська мова, німецька мова, безпека життєдіяльності, основи охорони праці, політологія, математика, фізика, теорія машин і механізмів, опір матеріалів, гідравліка, нарисна геометрія та геометричне моделювання на ПЕОМ, організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт, економічна теорія. Тож, побажаємо учасникам інтелектуальних змагань перемоги!
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10