https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів післядипломної освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.12.2012
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів післядипломної освіти

          

 7 грудня закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації працівники Держтехногенбезпеки України.

Навчання тривало два тижні. Як зазначив інспектор сектора техногенної безпеки Макіївського міського управління старший лейтенант служби цз Кирило Кульчицький, випускник НУЦЗУ 2010 року: «Я дуже радий знову відвідати рідний Університет, який надав мені «путівку в життя». Курси післядипломної освіти допомогли багато чого пізнати. І перш за все, це стосується нормативно-правових актів з питань цивільного захисту. Багато нових знань дала кафедра, яку очолює майор служби цз Ольга Островерх. Дуже корисно було поспілкуватись з колегами, зокрема поділитися досвідом організації діяльності та методики здійснення перевірок об’єктів різних форм власності".

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін курсу підвищення кваліфікації та урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання.

                         Кращих  слухачів було відзначено «Почесними грамотами».

Проректор університету – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цз Андрій Ромін, вітаючи присутніх, побажав офіцерам щасливо дістатися своїх гарнізонів та якісно застосовувати на практиці набуті знання.

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10