https://www.high-endrolex.com/10 Зупини відлік | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2012
ВПУ ЛДУ БЖД

Зупини відлік

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

В переддень Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом звернули увагу на цю проблему і в нашому училищі. 30 листопада 2012 року викладач навчально-методичного відділу училища Грабік Ігор Володимирович разом із учнями І курсу провів тематичну зустріч для всього змінного складу училища, на якому розповіли про небезпеку ВІЛ-інфекції, основні шляхи її передачі та про те, як можна її уникнути, також було показано цікавий відеофільм, в якому доступно розповідалось про небезпеку, яка може підстерігати саме у військовому середовищі.

На зустріч також завітали головний лікар Вінницького обласного Центру профілактики та боротьби зі СНІДом Матковський І.А. та заступник голови Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Педорук О.М.

В кінці вечора ведучі заходу на мить стали волонтерами та роздали усім присутнім у залі пам’ятки про те, що таке ВІЛ/СНІД та як його уникнути.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10