https://www.high-endrolex.com/10 Відбулися вибори начальника Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулися вибори начальника Інституту

 

28 жовтня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту на виконання наказу ДСНС України від 10.08.2021 №551 "Про організацію конкурсу на заміщення посади начальника Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту" відбулися вибори начальника Інституту.

Голосування тривало з 9 години ранку і  завершилося о 15.00.

Вибори відбувалися з суворим дотриманням карантинних обмежень у зв’язку із епідемією COVID-19. З метою забезпечення безпеки усіх учасників виборчого процесу, перед входом на дільницю медична сестра здійснювала скринінг температури та за потребою надавала засоби індивідуального захисту.

На посаду начальника Інституту балотувалися два кандидати: доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Волянський Петро Борисович та доктор технічних наук, професор Ковалишин Василь Васильович.

На виборах були присутні представники від ДСНС: заступник директора Департаменту – начальник відділу комплектування та проходження служби Департаменту персоналу Кондауров Ярослав Володимирович; заступник директора Департаменту – начальник управління планування та координації заходів цивільного захисту Департаменту організації заходів цивільного захисту Кудін Сергій Анатолійович. А також  спостерігач від  кандидата на посаду начальника Інституту Ковалишина В.В. – Дунюшкін Володимир Олександрович.

Виборчий процес в Інституті відбувся із дотриманням усіх норм чинного законодавства.  Для кандидатів були забезпечені рівні засади участі, а для учасників голосування реалізовані належні умови волевиявлення  з дотриманням всіх санітарних і протиепідемічних норм.

Результати виборів будуть оприлюднені на вебсайті та на дошці оголошень Інституту.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10