https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

 

21 жовтня 2021 року в онлайн – режимі відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України. У рамках заходу розглянуто стан виконання науково-дослідних робіт на замовлення Департаменту реагування на надзвичайні ситуації та Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України, впровадження результатів наукових досліджень у практичну діяльність та формування проєкту Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС на 2022 рік.

Зокрема, розглянуто стан виконання науково-дослідних робіт за шифрами: «Пожежні рукави – методи випробувань», «Пожежна безпека зони відчуження», «Захисне спорядження – показники якості» та «Піноутворювач – настанови».

Ґрунтовно обговорено постановку нової науково–дослідної роботи «Навчально-тренувальний комплекс». Жвавого обговорення також викликала робота щодо обґрунтування показників якості і методу оцінювання комплексного проведення натурних вогневих випробувань захисного спорядження пожежника.

Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10