https://www.high-endrolex.com/10 Представники кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами відвідали Тринадцяту міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» й виставку освіти за кордоном «World Edu» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Представники кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами відвідали Тринадцяту міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» й виставку освіти за кордоном «World Edu»

 

20-22 жовтня 2021 р. в Київському Палаці Спорту відбулася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Захід проходив за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

На виставці були представлені інноваційні досягнення галузі освіти: презентовано інноваційні освітні матеріали і досвід, відбулося обговорення освітніх проєктів, конструктивне спілкування між виробниками сучасних технологій та їхніми безпосередніми користувачами.

Задля розширення професійного інформаційного поля для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик тощо виставку відвідали представники науково-педагогічного колективу кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами ІДУ НД ЦЗ.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10