https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра НУЦЗУ проводить практичні заняття на об’єкті з масовим перебуванням людей у Харкові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2021
НУЦЗУ

Кафедра НУЦЗУ проводить практичні заняття на об’єкті з масовим перебуванням людей у Харкові

19 травня науково-педагогічні працівники кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України відповідно до карантинних вимог та охорони праці зі здобувачами вищої освіти факультету цивільного захисту, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, провели виїзні практичні заняття на території торговельно-розважального центру «Екватор». Захід відбувся за підтримки керівництва Немишлянського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області.
Практичні заняття дозволили закріпити теоретичні знання, що були отримані під час аудиторного навчання з дисципліни «Державне регулювання наглядово-профілактичної діяльності». Здобувачами вищої освіти університету практично відпрацьовано нормативно-правові документи щодо організації та проведення планових та позапланових заходів державного нагляду, проаналізовано матеріали наглядової справи на об’єкт, перевірено правильність влаштування (згідно з проєктними рішенням) систем активного протипожежного захисту та речового оповіщення під час виникнення пожежі, визначено безпечність влаштування покрівлі, дотримання у безпечному стані шляхів евакуації, знання працівниками ТРЦ основних вимог правил безпеки.
Під час заняття у здобувачів вищої освіти було складено заліки щодо вимог з влаштування газового опалення, внутрішнього протипожежного водогону та автоматичної системи спринклерного пожежогасіння, вимог Ліцензійних умов на впровадження робіт і послуг протипожежного призначення.
Результатом заняття стане оформлення виявлених порушень відповідно до вимог нормативно-правових актів у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Проведення практичних занять на діючих об’єктах такого рівня є необхідним для ретельної підготовки фахівців у галузі здійснення заходів щодо запобігання надзвичайних ситуацій.

Прес-служба НУЦЗУ

 

 Кафедра наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту НУЦЗ України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10