https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations» – 2021 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations» – 2021

Днями у Національному університеті цивільного захисту України в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations». Вперше в історії Державної служби України з надзвичайних ситуацій, починаючи з 2020 року, Національний університет цивільного захисту України започаткував конференцію із можливістю опублікування статей в науковому журналі «Materials Science Forum», індексованому наукометричною базою Scopus.
Відкрив пленарне засідання та звернувся з вітальним словом до присутніх проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру, доктор технічних наук, професор Національного університету цивільного захисту України Володимир Андронов. Приємно зазначити про участь у конференції великої кількості закладів вищої освіти та освітніх закладів як України, так і закордонних. Представили свої наукові здобутки вчені з 15 країн світу – Ізраїлю, Італії, Польщі, США, Туреччини, Німеччини, Китаю, Швеції, Литви, Естонії, Азербайджанської Республіки, Республіки Казахстан, Чехії, Республіки Молдови та Словаччини. На пленарному засіданні та секційних засіданнях учасники конференції обговорили питання, пов'язані із проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на попередження виникнення, своєчасне реагування та мінімізацію наслідків надзвичайних ситуацій. Присутні стали учасниками жвавого обговорення нагальних проблем.
Оргкомітет висловлює велику подяку головам та секретарям секцій, які організували роботу за відповідними напрямами та надали можливість учасникам виступити з доповідями.
З матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням http://pesconf.nuczu.edu.ua/uk/arkhiv-nomeriv?layout=edit&id=67.

 

 

Оргкомітет конференції,
кафедра пожежної профілактики в населених пунктах
факультету пожежної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10