https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні Дня науки України заступник Голови ДСНС Микола Ільченко відвідав НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2021
НУЦЗУ

Напередодні Дня науки України заступник Голови ДСНС Микола Ільченко відвідав НУЦЗУ

13 травня напередодні Дня науки України до Національного університету цивільного захисту України завітав заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Ільченко. Заступник Голови привітав науковий форум університету зі святом та вручив Почесні Грамоти ДСНС кращим науковцям.
Цього ж дня було підбито підсумки конкурсів на кращі монографію та виставковий науковий експонат університету.
Вітаючи всіх людей науки, проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов побажав, щоби всі учасники науково-дослідної діяльності були задоволеними від отримуваних результатів наукових досліджень та успіхів на науковій ниві.
Проректор представив найвагоміші наукові досягнення університету. Так, протягом 2021 року 11 співробітників університету захистили докторські дисертації, а наразі НУЦЗ України є лідером за показниками Scopus серед усіх ЗВО України зі специфічними умовами навчання. Молоді науковці університету взяли активну участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України у 2020/2021 навчальному році та здобули 60 призових місць.
За результатами конкурсу «Кращий виставковий науковий експонат» визнано переможцями та нагороджено дипломами І ступеня - авторський колектив розробки «Експериментальна установка для подачі піни швидкого тверднення» у складі: Пєтухова Руслана, Кірєєва Олександра та Слєпужнікова Євгена та розробники стенду «Теплові лінійні пожежні сповіщувачі» Дерев’янко Олександр та Литвяк Олександр.
Також дипломами було відзначено кращі монографії: «Підвищення ефективності процесу реагування аварійно-рятувальних формувань на локальні надзвичайні ситуації шляхом використання багатофункціональних комплексів зі знімними кузовами-контейнерами», «Державне управління формуванням науково-технічного потенціалу вищої школи України», «Науково-теоретичні основи зниження техногенного навантаження на системи водопостачання регіону з урахуванням основних принципів басейнового управління водними ресурсами», «Методи оптимального розміщення неорієнтованих об’єктів з кусочно-нелінійними границями у багатозв’язних областях».

 


Національний університет цивільного захисту України
 
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10