https://www.high-endrolex.com/10 Звернення з нагоди 35-их роковин Чорнобильської катастрофи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2021
ІДУ НД ЦЗ

Звернення з нагоди 35-их роковин Чорнобильської катастрофи

Шановні колеги!
Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на
Чорнобильській атомній електростанції!
 
Цьогоріч минає 35 років від тієї квітучої й водночас трагічної весни, коли потужний вибух атомного реактора на Чорнобильській атомній електростанції сколихнув весь світ, завдав непоправної шкоди природі, а головне – життю та здоров’ю мільйонів людей.
Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної  мужності. Смертельні промені радіації виявилися безсилими перед героїзмом і самовідданістю тих чоловіків і жінок, які зійшлися в нерівному бою з ядерною стихією. Їхній подвиг назавжди увійшов до літопису мужності й патріотизму українського народу. Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною свого здоров’я і свого життя врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню. Священна пам'ять про ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу.
Серед ліквідаторів наслідків аварії чимало ветеранів та працівників нашого інституту. Низький уклін і щира подяка вам за врятовані життя, героїзм та мужність.
Від усього серця бажаємо всім учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції та постраждалим від її наслідків, їх родинам міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди, божого благословіння. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!
 
Керівництво Інституту державного
управління та наукових досліджень
з цивільного захисту

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10