https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті завершено підвищення кваліфікації осіб середнього, старшого начальницького складу служби цивільного захисту та працівників ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.04.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті завершено підвищення кваліфікації осіб середнього, старшого начальницького складу служби цивільного захисту та працівників ДСНС України

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту 23 квітня 2021 року завершено навчання з підвищення кваліфікації державних службовців Б та В категорій посад у сфері цивільного захисту, яке тривало з 12 квітня 2021 року.

Навчання проходили відповідно до наказу ДСНС України «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС у 2021 році» від 23.12.2020 № 682 у дистанційному форматі під керівництвом професора кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, доктора наук з державного управління, доцента Євсюкова О.П.

Завершувалося навчання в атмосфері жвавого обговорення всіх теоретичних та практичних питань, які розглядалися через призму повсякденної професійної діяльності державних службовців. Виступила завідувач кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Терент’єва А.В., зазначивши важливість підвищення кваліфікації для державних службовців та, акцентувавши, що даний досвід дистанційного навчання є корисним як для науково-педагогічного складу Інституту, так і для державних службовців ДСНС.

Начальник навчально-методичного відділу, кандидат наук з державного управління, полковник служби цивільного захисту Павлов С.С. підвів підсумки навчання, запропонувавши надати слухачам у письмовому вигляді пропозиції з удосконалення навчальної та/або технічної складової підвищення кваліфікації, та на завершення побажав їм здоров'я і професійного зростання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10