https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗ України триває онлайн візит експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗ України триває онлайн візит експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

22 квітня в рамках онлайн візиту експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти до Національного університету цивільного захисту України триває проведення акредитаційної експертизи освітніх програм «Цивільний захист», «Охорона праці», «Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти із використанням технічних засобів відеозв’язку.
Наразі було проведено зустрічі з адміністративним персоналом, представниками допоміжних структурних підрозділів, представниками органів студентського самоврядування, а також роботодавцями за напрямами підготовки освітніх програм, що акредитуються в Національному університету цивільного захисту України.
Крім того, організовано та проведено онлайн-марафон з представлення матеріально-технічної бази Національного університету цивільного захисту України. Також було проведено відкриту зустріч із усіма бажаючими учасниками освітнього процесу.
Результатом проведеної роботи став фінальний брифінг за участі керівництва Національного університету цивільного захисту України та гарантів освітніх програм з експертною групою  Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.
 
  
Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10