RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2021
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека»

15-16 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Цивільна безпека (Цивільний захист)» та «Пожежна безпека».
Конкурс урочисто відкрив проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру, доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Володимир Андронов. Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 67 студентських наукових робіт, що надійшли з 28 закладів вищої освіти із галузі «Цивільна безпека (Цивільний захист)» та рецензування 45 студентських наукових робіт, що надійшли з 16 закладів вищої освіти із галузі «Пожежна безпека».
На підставі результатів рецензування студентських наукових робіт першого етапу II туру галузева конкурсна комісія визнала переможцями авторів 13 робіт з галузі «Пожежна безпека» та переможцями авторів 19 робіт з галузі «Цивільний захист».
 

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.