https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ взяв участь в онлайн-семінарі з проєктування системи супроводження електронного кабінету спеціалізованої вченої ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2021
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ взяв участь в онлайн-семінарі з проєктування системи супроводження електронного кабінету спеціалізованої вченої ради

13 квітня провідний науковий співробітник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України Віталій Христенко взяв активну участь в онлайн-семінарі «Проєктування системи супроводження електронного кабінету спеціалізованої вченої ради», який був організований Державною науковою установою «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації».
Метою цього семінару стала презентація розробок УкрІНТЕІ щодо удосконалення документообігу діяльності спеціалізованих вчених рад в умовах сьогодення.
Ця розробка спрямована на удосконалення діяльності голів спеціалізованих вчених рад та їх заступників, вчених секретарів, опонентів, рецензентів, наукових керівників, аспірантів та ад’юнктів.
Використання цього програмного комплексу у найближчий час стане обов’язковим для навчальних закладів та наукових установ.
За результатами участі в онлайн-семінарі Віталій Христенко отримав відповідний сертифікат, який надає право використання даного програмного комплексу під час підготовки та захисті дисертаційних досліджень за напрямом «Психологія».

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10