RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2021
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ взяв участь у науково-методичних семінарах у рамках міжнародного стажування

8-9 квітня заступник начальника кафедри пожежної та рятувальної підготовки факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України Роман Пономаренко у рамках міжнародного стажування взяв участь у науково-методичних семінарах "Досвід держав ЄС в організації викладання професійних дисциплін” і “Соціальна та цифрова трансформація: міждисциплінарний підхід” на платформі Google Meet, присвячених обговоренню проблем підвищення якості освіти шляхом вивчення передового досвіду закладів вищої освіти України та Європи. В режимі онлайн Роман Пономаренко виступив із доповіддю “Ігрові вправи та тренінги з пожежної безпеки як засіб формування психологічної стійкості здобувачів під час виникнення пожеж”.
Організаторами семінару є Вища школа управління і адміністрації в Ополє (Польща), Бердянський державний педагогічний університет, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» (Україна), Інститут дослідження просторового розвитку (Україна), Маріупольський державний університет.
Виступи представників усіх вузів − учасників семінару були актуальними, різноплановими, корисними і викликали неабияку зацікавленість слухачів.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.