https://www.high-endrolex.com/10 Здобувачі вищої освіти Університету серед призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.04.2021
ЛДУ БЖД

Здобувачі вищої освіти Університету серед призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

8 квітня 2021 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка online відбулася підсумкова науково-практична конференція, присвячена публічному захисту робіт та визначенню переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з  «Управління проєктами та програмами» у 2020-2021 навчальному році».
За результатами попереднього відбору галузевою комісією відібрано 22 наукові студентські роботи. Зазначимо, що авторитетна галузева комісія з управління проєктами у складі 26 експертів, що представляли 22 заклади вищої освіти України, ретельно оцінювала наукові роботи та виступи усіх конкурсантів.
У результаті напруженої роботи по завершенню конференції галузева комісія шляхом таємного електронного голосування за вісьмома критеріями визначила переможців та відзначила найкращих конкурсантів.
Диплом ІII ступеня заслужено отримала Христина АВДЄЄВА, здобувачка вищої освіти у навчально-науковому інституті пожежної та техногенної безпеки кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту, спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Управління проєктами». Керівником наукової роботи під назвою «Управління проєктом створення кризового центру управління в надзвичайних ситуаціях» є доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України  
Олег ЗАЧКО. Робота була високо оцінена експертами галузевої комісії та визнана такою, що містить наукову новизну  й готова до практичної реалізації в безпековій сфері.
 
Вітаємо здобувачку вищої освіти та її керівника із високим науковим досягненням!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10