RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

Представники ІДУ НД ЦЗ беруть участь у Міжнародній науковій конференції «Наука та освіта у світовому інформаційному просторі»

 

18 березня розпочала свою роботу в онлайн режимі Міжнародна наукова конференція «Наука та освіта у світовому інформаційному просторі», яка триватиме впродовж двох днів. Організатори заходу – Європейський інститут безперервної освіти (Словаччина), Східноєвропейська агенція розвитку (Словаччина), Європейська елітна група (Словаччина), Сербська асоціацією розвитку (Сербія), Львівський університет бізнесу та права (Україна), ГО «Україно-Словацький центр співпраці». Серед партнерів заходу – Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

У рамках конференції з презентацією про діяльність ІДУ НД ЦЗ виступив заступник начальника Інституту з наукової роботи, кандидат наук з державного управління, доцент Віктор Михайлов.

Загалом, онлайн-форум об’єднав навколо себе науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, наукових співробітників наукових установ, здобувачів вищої освіти (докторантів, аспірантів, студентів), практиків з Словаччини, України, Сербії, Польщі, Литви задля популяризації досліджень різних наукових напрямів, створення умов для творчого зростання молодих науковців, активізації широкої міжнародної комунікації, набуття та обміну досвідом між науковцями та практиками.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.