https://www.high-endrolex.com/10 Привітання виконуючого обов'язки начальника ІДУ НД ЦЗ з нагоди Міжнародного жіночого дня | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

Привітання виконуючого обов'язки начальника ІДУ НД ЦЗ з нагоди Міжнародного жіночого дня

 

8 березня – це ще один чудовий привід для визнання розуму, мудрості, душевної щедрості та здобутків українських і світових жінок.

У цей день неможливо переоцінити ваш внесок у розвиток освіти, науки культури, охорони здоров’я і всіх інших сфер. Безмірне терпіння і вроджена миролюбність жінок є фундаментом гармонії у нашому суспільстві. Сьогодні жіноче лідерство набуває потужного розвитку, наближаючись до рівноправного майбутнього у світі.

В умовах сьогодення жінки захищають територіальну цілісність держави на сході України, а також перебувають на передовій боротьби з пандемією.

В Україні спостерігається політичний прогрес у залученні більшої кількості жінок до процесу ухвалення рішень. Як переконливий приклад в нашому Інституті в освітньому блоці налічується 12 керівників, з яких 7 жінок.

Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, ви невтомно працюєте на благо розвитку нашого Інституту.

Я щиро дякую вам за плідну, самовіддану працю, сумлінність у роботі, відданість обраній справі, високі результати на обраному напрямку діяльності та за вагомий внесок у розвиток нашого Інституту.

Шановні жінки, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, родинного затишку та нових досягнень у професійній діяльності.

 

З повагою

Виконуючий обов’язки начальника Інституту,

доктор наук з державного управління, професор,

Заслужений лікар України                                                   Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10