https://www.high-endrolex.com/10 Розпочато підвищення кваліфікації фахівців дослідно-випробувальних лабораторій територіальних органів ДСНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.03.2021
ІДУ НД ЦЗ

Розпочато підвищення кваліфікації фахівців дослідно-випробувальних лабораторій територіальних органів ДСНС

Відповідно до наказу ДСНС від 23 грудня 2020 р. № 682 «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС у 2021 році» 15 березня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту розпочато проведення навчання з підвищення кваліфікації групи 1-ДВЛ з категорії «Фахівці дослідно-випробувальних лабораторій ГУ (У) ДСНС в областях і м. Києві».

З вітальним і вступним словом до учасників навчання звернулися тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ІДУ НД ЦЗ з навчальної роботи, кандидат наук з державного управління, полковник служби цивільного захисту Сергій Павлов та начальник кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, кандидат технічних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Андрій Пруський. Також участь у відкритті занять взяли: професор кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення кандидат юридичних наук Ігор Васильєв, керівник навчальної групи – начальник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту підполковник служби цивільного захисту Руслан Климась і науковий співробітник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту майор служби цивільного захисту Дмитро Середа.

На теперішній час у територіальних органах ДСНС фактично функціонує 24-и дослідно-випробувальні лабораторії, за винятком Донецької області, а фактична чисельність працівників станом на 01.01.2021 складає 123 особи, окремі з яких потребують підвищення кваліфікації.

Відповідно до «Плану-графіку підвищення кваліфікації осіб середнього, старшого начальницького складу служби цивільного захисту та працівників ДСНС України в ІДУ НД ЦЗ у 2021 році» у період з 15 по 19 березня 2021 року заплановано проведення підвищення кваліфікації 16-ти фахівців лабораторій із Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Луганської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Навчання з підвищення кваліфікації буде проводитися  дистанційно в онлайн-форматі.

Заняття передбачені за спільної участі фахівців кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення; відділу досліджень, статистики пожеж надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту; науково-випробувального центру; секторів метрології та системи якості.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10