RSS

Новини навчальних закладів

01.02.2021
ІДУ НД ЦЗ

На кафедрі авіації та авіаційного пошуку і рятування розпочато навчання у другому семестрі 2020/2021 навчального року

На сьогодні практично жодне завдання з подолання наслідків надзвичайних ситуацій не вирішується без участі авіації. Авіація – це та основа, на базі якої будується мобільність і ефективність діяльності ДСНС на сучасному етапі та в майбутньому. А фахово підготовлений авіаційний персонал суттєво підвищує ефективність її застосування.

Відповідно до наказу ДСНС від 23.12.2020 № 682 «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС України у 2021 році» на базі кафедри авіації та авіаційного пошуку і рятування  1 лютого розпочато заняття навчальної групи з категорій заступників начальника з реагування, начальників (заступників начальників) управлінь ГУ (відділів Управлінь) реагування в областях та м.Києві, які залучаються до організації та проведення авіаційного пошуку і рятування в Україні.

Заняття проводяться згідно із затвердженим розкладом в режимі онлайн на платформі для дистанційного навчання в асинхронному режимі Moodle та платформі для відеоконференцій в синхронному режимі Zoom.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.