https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочато проведення низки практичних занять з порятунку постраждалих на воді в зимовий період | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.01.2021
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочато проведення низки практичних занять з порятунку постраждалих на воді в зимовий період

Науково-практичні працівники кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Національного університету цивільного захисту України розпочали проведення низки практичних занять з порятунку постраждалих на воді в зимовий період.
Так, 26 січня відбулося практичне заняття з організації аварійно-рятувальних робіт на холодній воді та льоду для курсантів 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил. Провели його на водоймищі навчального полігону університету майстер виробничого навчання курсів рятувальної та спеціальної підготовки Валерій Бондар та старший викладач кафедри Костянтин Остапов. Під час заходу здобувачі вищої освіти ознайомились із чинниками ураження та небезпеки холодної води та льоду, отримали навички щодо особливостей складу та оснащення аварійно-рятувальних розрахунків і підрозділів. Кожний курсант особисто відпрацював дії рятувальника та постраждалого в реальних умовах холодної води та льоду.

 

       

   

   

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10