https://www.high-endrolex.com/10 Відбулася робоча зустріч представників Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС та науково-випробувального центру ІДУ НД ЦЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулася робоча зустріч представників Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС та науково-випробувального центру ІДУ НД ЦЗ

29 січня відбулася робоча зустріч представників Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України та науково-випробувального центру ІДУ НД ЦЗ з розгляду проєктів технічних завдань на виконання двох науково-дослідних робіт.
Виконання зазначених робіт передбачено “Планом наукової та науково-технічної діяльності ДСНС України на 2021 рік” та “Планом наукової та науково-технічної діяльності ІДУ НД ЦЗ на 2021 рік”.
Теми науково-дослідних  робіт сформульовані наступним чином:

    Обґрунтування настанов із застосування, зберігання, утилізування та випробування піноутворювачів для гасіння пожеж («Піноутворювач – настанови»);
    Обґрунтування показників якості і методів оцінювання спеціального захисного спорядження пожежника («Захисне спорядження – показники якості»).

Даний захід спрямований на забезпечення якісного планування та подальшого виконання зазначених науково-дослідних робіт й визначення пріоритетних напрямів досліджень в їх рамках.
Зі сторони замовника у робочій зустрічі взяли участь начальник метрологічної служби відділу спеціального обладнання та спецтехніки полковник служби цивільного захисту Олександр МЕЛЬНИК та головний фахівець відділу тилового забезпечення підполковник служби цивільного захисту Володимир ВОЗВИШАЄВ.
Робочу зустріч  проведено із дотриманням відповідних карантинних обмежень.
Учасниками робочої зустрічі було розглянуто мету майбутніх робіт, об’єкти та предмети досліджень, а також основні задачі, вирішення яких передбачено календарними планами їх виконання.
Особливої уваги та дискусії набули питання щодо кінцевих результатів виконання науково-дослідних робіт та можливих шляхів їх впровадження.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10