https://www.high-endrolex.com/10 Привітання з Днем працівників освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

Привітання з Днем працівників освіти

 

Шановні колеги!

Сердечно вітаю Вас з нашим професійним святом –

Днем працівників освіти!

Благородна праця освітян має неоціненне значення для нашого народу, для нашої держави. Виховання громадян України, формування в них глибоких і міцних знань, прищеплення високої культури є національним і професійним обов’язком для кожного з нас.

Щодня ви робите вагомий внесок у розвиток нашого інституту, самовіддано працюючи на своїх робочих місцях. Кожен наш співробітник  є частиною великої команди, яка створює інститут фахового рівня.

Висловлюю щиру вдячність вам за творчу, самовіддану та професійну працю, відповідальне ставлення до свого покликання, плідну дослідницьку діяльність, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які ви повсякчас даруєте нашим магістрантам та аспірантам. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля подальшого  розвитку та удосконалення системи підготовки висококваліфікованих кадрів для сфери цивільного захисту України.

Бажаю міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

 

З повагою

Виконуючий обов’язки начальника  Інституту

доктор наук з державного управління,

професор, Заслужений лікар України                       Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10