RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2020
ЛДУ БЖД

В ЛДУБЖД відбулось засідання Вищого колегіального органу

Сьогодні у Центрі культури та мистецтв відбулось засідання Вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог.
Про результати вступної кампанії 2020 року доповів проректор з навчальної та методичної роботи Дмитро Чалий. Він зокрема зазначив, що цього року до Університету на навчання прибула рекордна кількість студентів, а це є не що інше, як результат копіткої праці усього колективу Університету, задіяного до вступної кампанії та профорієнтаційної роботи.
Опісля Вчена рада розглянула та затвердила три Положення, а саме: Положення про періодичне друковане видання ЛДУБЖД; Положення про преміювання осіб рядового і начальницького складу Університету та Положення про преміювання працівників ЛДУБЖД.
Під час засідання розглянуто низку навчальних та наукових видань щодо присвоєння їм грифу Вченої ради та рекомендовано до друку одну монографію.

У результаті голосування затверджено кандидатури курсантів, які отримали за результатами сесії відмінні та добрі оцінки, для виплати підвищених посадових окладів.
Члени ради в таємному голосуванні затвердили кандидатуру Валентини Балицької у номінації «Відомі вчені та знані фахівці» та кандидатуру Олега Пазена у номінації «Молоді вчені та дослідники» на премію ЛОДА та ЛОР для працівників наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області.
Наприкінці засідання Вчена рада присвоїла вчене звання доцента Зоряні Гонтар.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.