https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2020
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

22 вересня, з дотриманням правил карантину, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту.

На початку засідання, голова тимчасової Вченої ради – виконуючий обов’язки начальника Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України Петро Волянський вручив відзнаки та заохочення ДСНС з нагоди Дня рятівника.

Під час засідання було розглянуто ряд робочих питань, зокрема про організацію наукової та науково-технічної діяльності в ІДУ НД ЦЗ та стан виконання Плану наукової і науково-технічної діяльності в ІДУ НД ЦЗ за 2020 рік. Приділено  увагу питанням стану підготовки науково-практичного семінару в рамках проведення XIX Міжнародної спеціалізованої виставки «Технології захисту/ПожТех-2020» та про стан готовності кафедр до дистанційної форми навчання до нового навчального року.

Серед важливих рішень, слід відмітити одноголосне схвалення шляхом процедури таємного голосування кандидатури Твердохліба Олександра Степановича, професора кафедри державного управління у сфері цивільного захисту доктора наук з державного управління, доцента  на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Також із дотриманням процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради було прийнято одноголосне рішення про присвоєння вченого звання, доцента, завідувачу кафедри мовної підготовки, кандидату педагогічних наук  Шихненко Катерині Іванівні.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10