https://www.high-endrolex.com/10 Навчання психологів ДСНС щодо надання психологічного супроводу учасників АТО/ООС на базі НУЦЗУ триває | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2020
НУЦЗУ

Навчання психологів ДСНС щодо надання психологічного супроводу учасників АТО/ООС на базі НУЦЗУ триває

21 вересня практичні психологи Державної служби України з надзвичайних ситуацій із різних регіонів нашої держави більш детально ознайомились із діяльністю поки що єдиного в Україні Центру впровадження психотренінгових технологій, який було відкрито у 2018 році. Фахівці стали учасниками соціально-психологічного тренінгу “Крізь випробування до зростання”. У програмі тренінгу було відпрацьовано діагностику цінностей, що виявлено в учасників АТО/ООС після перебування у зоні військового конфлікту, сучасні форми та методи стресостійкості та визначення ресурсів щодо виживання в умовах війни.
Наприкінці тренінгу було обговорено напрями роботи практичних психологів ДСНС щодо зміцнення психічного здоров'я учасників АТО/ООС.
Нагадаємо, наразі практичні психологи ДСНС на базі НУЦЗУ відповідно до вимог карантину опановують навчальну програму з підвищення кваліфікації щодо психологічного супроводу учасників АТО/ООС. Протягом 10 днів 22 фахівці навчаються за програмою, розробленою науковцями соціально-психологічного факультету та навчально-науковою лабораторією екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ у 2019 році відповідно до вказівки МВС України.
Навчання триватиме до 24 вересня.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10