RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2020
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбувся захист дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління

У зв’язку з послабленням карантину та дозволом Міністерства освіти і науки України на проведення засідань спеціалізованих вчених рад 15 червня 2020 року об 11.00 розпочалися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління за спеціальністю «механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, представила своє дослідження Дідок Юлія Валентинівна з теми «Державне управління розвитком ветеринарної медицини в Україні». Науковий консультант – доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри політології та філософії Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Дзюндзюк Вячеслав Борисович.
Цього ж дня успішно захистила свою дисертаційну роботу Полехіна Ірина Сергіївна з теми «Механізми розвитку корпоративної культури публічного управління в Україні». Науковий керівник – доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри політології та філософії Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Крутій Олена Миколаївна.
Були виконані всі накази та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.