RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2020
НУЦЗУ

Наукові перемоги членів наукового товариства курсантів та студентів кафедри НУЦЗУ

Члени наукового товариства курсантів та студентів кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки у 2019/2020 навчальному році перемогли у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за трьома напрямами, отримавши 6 дипломів переможців та призерів конкурсу.
В умовах карантину фінальні змагання конкурсу проходили цього року у дистанційному режимі. Однак, це не стало на заваді здобуткам молодих науковців.
У березні у конкурсі за спеціальністю «Екологія» (Національний університет «Полтавська політехніка», м. Полтава) дипломи III ступеня здобули студентки групи АТПБс-18-424 Олеся Боцмановська та Наталія Подоляко під науковим керівництвом доцента кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Станіслава Душкіна.
У квітні у змаганні за напрямом «Транспортні технології» (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, м. Кременчук) Олеся Боцмановська та Наталія Подоляко здобули вже дипломи I ступеня під науковим керівництвом доцента кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Олександра Кондратенка.
Підтримали почин Олесі та Наталії курсантка групи ПБк-18-422 Єлизавета Капінос та студент групи ПБс-18-423 Богдан Музика, які під керівництвом Олександра Кондратенка здобули дипломи II ступеня у конкурсі за напрямом «Енергетичне машинобудування» (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», м. Харків).

Побажаємо молодим науковцям університету успіхів у подальшому навчанні та наукових дослідженнях!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.