RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2020
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ – переможці та призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році

Днями курсанти Національного університету цивільного захисту України здобули перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році з української мови.
Галузева конкурсна комісія визнала кращим дослідження «Дискурс рятувальника та його реалізація в україномовних медіа» вихованців Національного університету цивільного захисту України Людмили Півень та Олександра Короля. Вони — здобувачі вищої освіти 2-го курсу факультету цивільного захисту НУЦЗУ. Їхнім науковим керівником є доцент кафедри мовної підготовки Олена Лептуга. Так, з-поміж 37 конкурсних робіт з усієї України наукова розвідка вихованців кафедри мовної підготовки стала найкращою, а Людмила Півень та Олександр Король отримали диплом І ступеня.
Як зазначив проректор з наукової роботи Володимир Андронов, молоді науковці Національного університету цивільного захисту України в дистанційному режимі станом на 06 квітня 2020 року вже отримали 39 призових місць з різноманітних галузей та спеціальностей: І-х місць – 8, ІІ-х місць – 10, ІІІ-х місць – 21. ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році триває, тож чекаємо на результати!

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.