RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулося виїзне заняття для майбутніх фахівців з охорони праці на базі броварні “Рогань”

02 березня на території броварні "Рогань" Харківського відділення ПрАТ "АБІнБев ЕФЕС Україна" старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Богдан Цимбал організував та провів виїзне практичне заняття для майбутніх фахівців з охорони праці - здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки з дисципліни «Управління та нагляд у галузі охорони праці».
Він провів заняття з теми «Організація попереднього (періодичного) медичного огляду на підприємстві». Під час заходу здобувачі вищої освіти університету ознайомились із технологією, обладнанням та процесами виготовлення пива, заходами з охорони праці, які впроваджені на виробництві, а також ідентифікували шкідливі та небезпечні чинники.
Майбутні фахівці з охорони праці, за завданням викладача, відповідно до наказу про порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій № 246 склали список робітників, які підлягають періодичним медичним оглядам, та акт визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичному) медичному огляду. На підставі акту визначення категорії працівників склали направлення на обов'язковий попередній медичний огляд працівників.
Висловлюємо подяку адміністрації ТОВ "СМАРТ МАРКЕТИНГ", Харківському відділенні ПрАТ "АБІнБев ЕФЕС Україна" та екскурсоводу Наталії за практичний вклад в освіту майбутніх фахівців з охорони праці.
Прес-служба НУЦЗУ

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.