https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗ України побачили світ дві нові монографії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗ України побачили світ дві нові монографії

Днями вийшли у світ дві монографії, підготовлені на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України. Перша монографія «Правовий механізм державного регулювання фінансової безпеки України» є результатом наукової співпраці викладача кафедри менеджменту ННВЦ, кандидата юридичних наук Надьон О.В. і начальника наукового відділу з проблем державної безпеки ННВЦ, кандидата наук з державного управління Помаза-Пономаренко А.Л. Це наукове видання містить теоретичні положення й практичні рекомендації, які можуть бути використані для вдосконалення, з одного боку, правових засобів протидії фінансовим загрозам, які виникають у банківській системі України. А з другого – способів організації її фінансової безпеки в умовах нестабільності та проведення операції об’єднаних сил у відповідних регіонах країни.
Крім того, друком вийшла одноосібна монографія «Державне управління ризиками виникнення надзвичайних ситуацій», автором якої є Федорчак В.В. У ній обґрунтовано методологічні засади державного управління в цій сфері, а також методичний інструментарій, необхідний для оцінювання стану його результативності. Ця монографія є логічним продовженням наукових досліджень, що проводяться, зокрема, за науково-дослідною темою «Розробка механізмів державного управління соціально-економічною сферою та її галузями в контексті забезпечення безпеки українського суспільства».



Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10