https://www.high-endrolex.com/10 Робота наукового товариства курсантів та студентів НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2018
НУЦЗУ

Робота наукового товариства курсантів та студентів НУЦЗУ

5 та 12 квітня 2018 року в університеті відбулася робота наукового товариства курсантів та студентів. Як завжди, щочетверга молоді науковці збираються для обговорення актуальних наукових проблем, проводять роботу щодо практичного впровадження власних розробок, підбивають підсумки виступів на науково-практичних конференціях та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Пропонуємо ознайомитись з фото-звітом.

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності: викладач кафедри Данілін Олександр Миколайович з курсантом Цветковою А.Ю. проводить роботу з літературними та довідниковими джерелами за науковим напрямом: «Проблеми протипожежного захисту будинків підвищеної поверховості».

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності: старший викладач кафедри кандидат психологічних наук Хмиров Ігор Михайлович з курсантами Мазченком В.А. та Бурим К.М. проводить роботу з літературними та довідниковими джерелами за науковим напрямом: «Професійна адаптація курсантів до умов навчання у вищому навчальному закладі ДСНС України».

 

Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт: доцент кафедри кандидат технічних наук Дубінін Дмитро Петрович з курсантом Астаховим В.Д., який входить до наукового товариства курсантів та студентів кафедри вдосконалюють експериментальний макет для проведення досліджень процесів розвитку пожежі в будівлі.

Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт: викладач кафедри кандидат технічних наук, доцент Рагімов Сергій Юсубович з членами наукового товариства курсантів та студентів кафедри працюють з компьютерною програмою.

Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки: члени наукового товариства курсантів та студентів кафедри виготовляють стенди з дисципліни «Основи спеціальної та військової підготовки» (Розділ №5 «Радіаційний, хімічний та біологічний захист»), навчальна аудиторія № 710.

Кафедра інженерної та аварійно-рятувальної техніки: науково-педагогічні працівники кафедри проводять підготовку курсанта Храмєєвої Ганни до участі у 2 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю "логістика".

Кафедра пожежної та рятувальної підготовки: старший викладач кафедри Щербак Сергій Миколайович з членами наукового товариства курсантів та студентів кафедри розглядають удосконалення апаратів на стисненому повітрі.

Кафедра пожежної та рятувальної підготовки: викладач кафедри Максимов Андрій Віталійович з членами наукового товариства курсантів та студентів кафедри працюють над вдосконаленням способів рятування людей з висоти.

Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту: доцент кафедри кандидат наук з державного управління Ляшевська Олена Іванівна проводить роботу з літературними та довідниковими джерелами з членами наукового товариства курсантів та студентів кафедри.

 

Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології: член наукового товариства курсантів та студентів кафедри курсант групи ХТкс-14-243 Бондарєв Іван проводить дослід з імпульсного мокрого гасіння коксу.

Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології: член наукового товариства курсантів та студентів кафедри курсант групи ХТкс-14-243 Іванюк Алина проводить роботу на диференційному скануючому колориметрі.

Кафедра психології діяльності в особливих умовах: Тренінг когнітивних функцій. Організатор: викладач кафедри кандидат психологічних наук Швалб Антон Юрійович.

Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін: доцент кафедри кандидат психологічних наук, доцент Гонтаренко Людмила Олександрівна проводить засідання наукового товариства курсантів та студентів кафедри. Обговорення питання по роботі з літературою.

Кафедра мовної підготовки: студентка Попова Т. виступає з доповіддю на засіданні наукового товариства курсантів та студентів кафедри.

 

Ось так відбувалась робота наукового товариства курсантів та студентів університету протягом цих двох тижнів. Рада молодих вчених університету вітає членів наукового товариства курсантів та студентів з призовими місцями отриманими у 2-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та бажає не зупинятися на досягнутому!

 

Андрій Побідаш, Голова Ради молодих вчених університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10