RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2017
НУЦЗУ

Співробітники Науково-методичного центру навчальних закладів сфери цивільного захисту стали учасниками 1-го Міжнародного освітнього форуму

Співробітники Науково-методичного центру навчальних закладів сфери цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України - науковий співробітник Тетяна Чікаліна та викладач-методист Світлана Кравців взяли участь у 1-му Міжнародному освітньому форумі Харків 2017 (1st International Education Forum Kharkiv 2017). На форумі велися дискусії щодо створення реформ нової української освіти. У першій частині форуму реформ було розглянуто реформу освіти у Фінляндії разом з Арі Поккою – директором фінської гімназії Шильд (Schildt Upper Secondary School), президентом Міжнародної асоціації шкільних директорів (ICP) у 2015-2016 роках, а також обговорено реформу освіти в Естонії, з якою ознайомив представник з Естонії - Ене-Сільвія Савр, експерт Європейської асоціації досліджень освіти INNOVE Estonia, дослідник та викладач. На основі цих доповідей відбулася дискусія щодо пропозицій до реформ української освіти та етапів розвитку освітніх програм різних рівнів. У другій частині форуму реформ відбувся дискусійний майданчик «Сучасна реформа освіти – головні напрямки, проблеми, завдання». 
У форумі інновацій учасники заходу розглянули міжнародний досвід та завдання, які стоять перед України, а також навчались критично мислити. Того ж дня відбувся дискусійний майданчик “Запит роботодавця та нові формати освіти”.
Другий день форуму охопив тренінги, круглі столи та майстер-класи щодо реформ української освіти.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.