https://www.high-endrolex.com/10 Якісне навчання – запорука успіху у практичній діяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.07.2016
НУЦЗУ

Якісне навчання – запорука успіху у практичній діяльності

Цьогоріч 24 випускники Національного університету цивільного захисту України продовжили свою службову діяльність у підрозділах Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області. Отримані в навчальному закладі знання та навички «новоспечені» фахівці застосовуватимуть, перебуваючи на варті життя і спокою сумчан.
Рік у рік випускники НУЦЗУ поповнюють лави служби порятунку у Сумській області. На їхньому рахунку тисячі ліквідованих наслідків надзвичайних ситуацій, врятованих життів, локалізованих пожеж. Так, за дорученням колективу начальник Управління ДСНС України у Сумській області генерал-майор служби цивільного захисту Геннадій Волик висловив сердечну подяку керівництву та всьому колективові університету за якісну підготовку і достойне виховання молодих спеціалістів, які щодня, щохвилини з честю виконують свій обов’язок у підрозділах області. «Робота з курсантами та студентами вимагає значного життєвого, професійного досвіду, організаторського таланту, людяності та мудрості, – зазначив Геннадій Борисович. – Саме завдяки наполегливим Вашим зусиллям та зусиллям Вашого колективу вдається виховувати висококваліфікованих фахівців, давати їм путівку в професійне життя, зберігати та примножувати найкращі традиції пожежно-рятувальної служби».

 

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10