https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ перемогли у X Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.05.2016
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ перемогли у X Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук

У березні-травні поточного навчального року тривав X Харківський регіональний конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. Він проходив з метою пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів вишів Харківщини. У травні відбулося підбиття підсумків конкурсу.
Так, його переможцями стали курсант 3-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Арсеній Дядченко за наукову роботу «Заходи щодо покращення екологічного стану басейну річки Уди в Чугуївському районі Харківської області» та курсант 5-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Олександр Місяйло за наукову роботу «Розробка системи додаткового підресорення транспортного засобу для перевезення вибухонебезпечних вантажів»
Науковим керівником Арсенія є доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету техногенно-екологічної безпеки Рибалова Ольга Володимирівна. Науковим керівником Олександра є доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил майор служби цивільного захисту Виноградов Станіслав Андрійович.
Нагадаємо, що регіональний конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук - це щорічне, добровільне представлення студентською молоддю своїх наукових робіт на розгляд конкурсних комісій, що створюються Радою ректорів Харківського регіону та Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10