https://www.high-endrolex.com/10 Випускник ЧІПБ врятував жінку з крижаної води | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Випускник ЧІПБ врятував жінку з крижаної води

На минулому тижні до служби порятунку «101» надійшло звернення про допомогу від місцевих жителів селища Чорнобай (Черкаська область). Як стало відомо, під час переходу річки Ірклій впала з містка та почала тонути жінка.
На крик про допомогу жінки, яка опинилася у крижаній воді, відреагували місцеві, однак спроби врятувати її самотужки були марними. Після отриманого повідомлення на місце пригоди оперативно прибув черговий караул Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини, яким одразу було вжито заходи по рятуванню потерпілої. Одним із рятувальників був випускник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України старший лейтенант с.ц.з. Роман Кириленко, який не вагаючись пірнув у річку, щоб витягнути жінку, яка уже йшла на дно. Далі за допомогою рятувальної мотузки жінку витягнули на берег та передали працівникам швидкої медичної допомоги.
Пишаємося нашими випускниками!

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту www.mns.gov.ua та http://24tv.ua/

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10