https://www.high-endrolex.com/10 Працівники інституту взяли участь у Програмі «Миротворення в Україні: роль жінок» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.02.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Працівники інституту взяли участь у Програмі «Миротворення в Україні: роль жінок»

Працівники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України: завідувач кафедри економіки та управління Тетяна Кришталь, доцент цієї ж кафедри Ольга Дулгерова, професор кафедри гуманітарних наук та іноземних мов Тетяна Чубіна та інспектор сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю майор с.ц.з. Ірина Мельник взяли участь у дводенному семінарі у рамках Програми «Миротворення в Україні: роль жінок».
Захід проходив 16 та 17 лютого на базі Черкаського медичного коледжу. Наша рідна Черкаська земля радо вітала гостей із Житомира, Одеси, Херсона, Маріуполя та Чернівців.
Організатором заходу, що надає жінкам можливість співпраці та позитивного спілкування, є Всеукраїнська громадська організація Спілка жінок України за підтримки уряду Великої Британії.
Зазначимо, за структурою програма заходу складається із циклу семінарів, що проходять з серпня минулого року в усіх регіонах країни та завершаться цьогоріч у березні в столиці. Тематика семінарів зорієнтована на підвищення та зміцнення ролі жінки в миротворчому діалозі та примиренні в українському суспільстві.
Презентація програми розпочалася з привітань присутнього жіноцтва головою обласної ради Олександром Вельбівцем, першим заступником голови ОДА Віталієм Ковалем та головою Федерації профспілок області Петром Шевченком.
Всього у семінарах, які відбулися у нашому місті, взяли участь більше 100 жінок з різних професій: журналісти, лікарі, вчені, педагоги, волонтери, студенти, фінансисти та державні службовці. Протягом двох днів роботи учасниці мали змогу не лише почути з перших вуст від представниць різних регіонів їхнє бачення загальної ситуації в Україні та проблем Донбасу зокрема, а й, що особливо ціннісне, мали можливість прямого діалогу та налагодження нових контактів і започаткування нових спільних проектів.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10