https://www.high-endrolex.com/10 У березні в НУЦЗУ пройде ІI етап Всеукраїнської студентської олімпіади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2016
НУЦЗУ

У березні в НУЦЗУ пройде ІI етап Всеукраїнської студентської олімпіади

23-24 березня поточного року в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році. Захід проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році», де Національний університет цивільного захисту України визначено базовим вищим навчальним закладом для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін «Цивільний захист» та «Основи охорони праці».
Як зазначив заступник голови організаційного комітету І етапу Всеукраїнської олімпіади Андрій Морозов, до 26 лютого науково-педагогічні працівники кафедр університету визначать переможців I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та надішлють до відповідних базових вищих навчальних закладів анкети учасників II етапу інтелектуальних перегонів.
До 1 березня будуть розроблені конкурсні завдання і критерії їх оцінки, і вже з початку березня розпочнеться реєстрація анкет учасників олімпіади.
23 березня на базі університету відбудеться урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році, а 24 березня - нагородження переможців заходу.
До 4 квітня 2016 року журі олімпіади надасть звіти про підсумки проведення олімпіад до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Тож, побажаємо учасникам ІI етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році перемог та нових досягнень!
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10