https://www.high-endrolex.com/10 Результативність роботи наукових товариств курсантів та студентів у НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2016
НУЦЗУ

Результативність роботи наукових товариств курсантів та студентів у НУЦЗУ

11 лютого на кафедрі пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій проведено чергове засідання наукового товариства курсантів, студентів та молодих вчених.
Результати роботи курсантів та студентів в НТК практично впроваджені в 12 тезисах, наданих до Матеріалів міжнародної науково-практичної конференції курсантів та студентів «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту».
Три наукових роботи членів НТК подано для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 навчальному році за напрямами:
- «Будівництво та архітектура»;
- «Військові науки»;
- «Енергетика».
Окрім цього, два курсанти беруть активну участь у науково-дослідних роботах, що виконуються на кафедрі.
Плідна участь курсантів та студентів у науковому товаристві є ефектинвю. Так, за результатами напрацювань курсант Пишняк А.М. закінчує працювати над магістерською роботою з теми «Вогнезахисні полімерні матеріали спеціального призначення».
Для підвищення рівня підготовки трьом курсантам першого курсу надана можливість поглибленого вивчення дисциплін «Вища математика» та «Інформатика».


Костянтин Афанасенко, викладач кафедри пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10