https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота Навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ знайшла відгук у ЗМІ Харківської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2016
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота Навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ знайшла відгук у ЗМІ Харківської області

Проведена профорієнтаційна робота Навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України має зворотній зв'язок. На початку 2016 року вийшов друком другий номер газети «Все про безпеку», засновником якої є Харківська обласна громадська організація «Союз працівників сфери безпеки». На другій сторінці цього номеру газети було розміщено інтерв’ю начальника Навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ, доктора наук з державного управління, професора С. М. Домбровської як партнера зазначеної громадської організації. У своєму інтерв’ю начальник центру вказала на важливість упровадження істотно нових підходів до підготовки майбутніх управлінців, спроможних виконувати державноуправлінські функції в умовах перехідних процесів. Відповідна підготовка за спеціальністю «Державне управління» освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр державного управління» здійснюється в стінах Національного університету цивільного захисту України.
Крім того, зважаючи на державні вимоги щодо функціонального навчання керівних кадрів європейського рівня, була розміщена стаття в щотижневій газеті «Вісті Дергачівщини». У шостому її номері на третій сторінці конкретизовано, що в НУЦЗУ за магістерською програмою здійснюється професійна підготовка управлінських кадрів, які обіймають посади категорії А і Б, здатних вирішувати завдання щодо аналізу механізмів державного регулювання соціальною й економічною сферами, розробки нормативно-правових документів у сфері цивільного захисту тощо.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10