https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі кафедри будівельних конструкцій ЧІПБ створили власний сайт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.09.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Викладачі кафедри будівельних конструкцій ЧІПБ створили власний сайт

Викладачі кафедри будівельних конструкцій факультету пожежної безпеки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України свої напрацювання застосовують не лише на лекціях, семінарах та практичних заняттях. З початком навчального року вони розробили та запустили власний сайт, який постійно оновлюється в напрямку останніх тенденцій дистанційного навчання, профорієнтаційної роботи та навчального процесу.
За інтернет-адресою: http://deptbc.ck.ua/ усі охочі можуть ознайомитися не лише зі складом кафедри, матеріальною базою та науково-дослідною роботою, а й отримати вичерпну інформацію про досягнення наукового товариства курсантів і студентів кафедри будівельних конструкцій. Також бажаючі можуть переглянути роботу викладачів-кураторів у закріплених взводах та групах. Розділи сайту мають різноманітну тематичну направленість: від навчальної, де представлені всі матеріали, необхідні курсантам і студентам для самостійного опрацювання – підручники, презентації, методичні вказівки для виконання курсових робіт та індивідуальних завдань, до творчої, куди входять цікаві відео- та фотоматеріали патріотичного спрямування, про появи технічних новинок.
Курсантам та студентам на сайті кафедри створений он-лайн доступ до перегляду власних поточних оцінок та можливість пройти спеціальний модуль тестування, який може бути використаний для самостійної перевірки знань. Результати ж цієї перевірки надходять і до викладачів на електронну адресу.
Проводячи таку роботу, працівники кафедри сподіваються, що з часом їх прогресивні наукові розробки допоможуть вихованцям вишу стати не лише кандидатами, а й докторами технічних наук.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10