https://www.high-endrolex.com/10 Знайомство дітей із професіями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.09.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Знайомство дітей із професіями

5 вересня у Черкасах на території паркової зони Долина Троянд відбувся профорієнтаційний захід «Місто професій». У рамках національного проекту дітям різного віку надали можливість спробувати себе у ролі рятувальників, міліціонерів, бізнесменів та ще безлічі цікавих спеціальностей. Кожен з них міг обрати захоплення, яке в майбутньому може стати його роботою. Щоб почати працювати потрібно було отримати символічний паспорт та пройти майстер-клас у професіоналів. Діти із захопленням бралися до роботи і отримували за це віртуальну грошову винагороду. Свою першу заробітню плату вони могли витрати після свята у магазині солодощів.
Найбільшим попитом серед дітлахів користувалася професія рятувальника. Представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом із фахівцями Управління ДСНС України в Черкаській області показували дітям рятувальне спорядження та автомобілі, навчали малечу початковим основам надання медичної та психологічної допомоги, в ігровій формі розповідали школярам про безпеку життєдіяльності. Присутні із задоволенням спробували себе у ролі альпіністів та піротехніків, у підсумку, отримавши високі бали від наставників.


                                                                                                            Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10